(ФОТО) Селма Хајек во бикини ги истакна бујните гради

И во средината на шестото десетлетие од животот, мексиканската глумица Селма Хајек има што да им покаже на своите обожаватели.

Имено, во оваа студена и за многумина неизвесна зима, таа го почести светот со летна фотографија од себеси во дводелен костим за капење.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s