(ФОТО) Црвен фустан и длабоко деколте: Адријана Кеш во провокативно издание

Македонската музичка естрда поради коронавирусот веќе неколку месеци нема јавни настапи. Сепак, Нова Година и Божиќ не минуваат без новогодишните емисии на телевизиите.

Деновиве се снимаше новогодишна музичка емисија каде се собраа македонските пејачи, но најмногу внимание привлече фолк-пејачката Адријана Ацевска, позната како Адријана Кеш.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s