ФОТО: Заев и Филипче со синовите на Беласица

Mинистерот за здравство Венко Филипче објави фотографија од него, премиерот Зоран и синовите направена на Беласица.

-Времето кое го поминуваме со децата е најважно. Работните обврски си го прават своето, но секогаш се трудиме и наоѓаме време за нашите синови Иво и Душко. Денеска денот е за дружење со децата ❤️. Бесценети мигови со нив, на убавата Беласица. 🌲 – напиша Филипче.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s