„Летај“ е новиот сингл на Андријана Јаневска!

Андријана Јаневска со нова песна ја завршува оваа пандемиска 2020 година.

Песната ја промовираше на 26 декември, преку Јутјуб и на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

Насловот  на истата е  „Летај“, а станува збор за емотивна балада која е посветена на нејзината почината мајка и на сите оние кои не се повеќе физички помеѓу нас.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s