Моќно и празнично: Фрајле ја преработија „Једина“ од Здравко Чолиќ

Нова година, нова преработка и тоа на човекот во кој се сите 4 заљубени, неповторливот Здравко Чолиќ. Легендарната „Једина“ доби ново руво, овој пат од 4 жени.

-„ Многу го сакаме Здравко Чолиќ, поточно заљубени сме во него. Песната „Једина“ е голем хит и наговестува дека работиме на нови преработки. Албумот „Обрадуј ме“ не инспирираше да работиме уште, па 2021 ја почнуваме со новини.“ – велат „Фрајле“.

Марија, Наташа, Јелена и Невена со албумот „Обрадуј ме“ одбележаа 10 години кариера, а сега оваа приказна добива одлично продолжение. Разликата е тоа што овој пат, „Фрајле“ преработките ќе ги изведуваат без оргиналните изведувачи како гости.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s