(Фото) Ирена Спасовска во кусо фустанче позираше пред камера

Со лежечко селфи без длабоко деколте, но во кусо петролеј зелено фустанче и чорапи над колена македонската фолкерка Ирена Спасовска ја честиташе новата година.

„Каква е таква е, 2020 да ја испратиме како што доликува, сепак сме живи и научивме дека здравјето е се“ напиша Ирена.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s