Млади банкари и банкарки во центарот на Скопје во ритамот на Jerusallema

Вработени во Уни Банка го прифатија предизвикот и заиграа во ритамот на светски популарниот хит Jerusalema. Дваесет и тројца банкари и банкарки од експозитурата на плоштадот „Македонија“ во Скопје на 20 декември ја изведоа кореографијата на танцот и тоа одлично.

– Дали го погледнавте нашето ново видео? – Дваесет и тројца колеги танцуваат на познатиот светски предизвик JerusalemaChallenge пред експозитурата на плоштад „Македонија“. Минатата година ќе остане запаметена по различни работи за секој од нас. Година која нè натера да сфатиме што е навистина важно, стои во пост на Банката на Фејсбук.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s