Паричката овој Бадник се падна кај премиерот Зоран Заев

Паричката за оваа Бадникова вечер се паднала кај премиерот Зоран Заев.

Неговата ќерка Александра Заева сподели фотографија на Инстаграм, на која премиерот Зоран Заев ја покажува паричката што му е паднала во лепчето.  

Честитки за премиерот Заев, да се надеваме дека паричката ќе му донесе среќа и бериќет, не само на личен, туку и на државнички план.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s