(Видео) Бојана се врати како кралица со “Kруна”

По подолга пауза на македонската музичка сцена пред нова година со нова песна и спот се врати и познатата пејачка Бојана Скендеровски.

„Круна“ е името на нејзината нова песна, за која како автор на музиката и аранжманот се потишува Николче Мицевски, додека пак текстот е дело на Сара Пројковска. Видеото за песната е дело на продукцијата СКЕНДЕРОВСКИ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s