(Видео) Роналдињо главна ,,фаца” во музички спот

Минатата 2020 година беше многу тешка и за фудбалската легенда Роналдињо кој 171 ден беше во затвор и куќен притвор во Парагвај. Сепак бразилецот сними музички спот во своето студио, снима реклами, а почна да произведува и алкохолни пијалоци (џин кој се вика Р-ОНЕ).

Во музичкиот спот кој за десетина дена има речиси два милиони прегледи, Роналдињо е во една од главните улоги, заедно со голем број атрактивни девојки…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s