(ФОТО) Јана Бурческа сподели фотографија од мајчинските денови

Македонската пејачка, Јана Бурческа, која ја претставуваше Македонија на Евровизија, често е активна на социјалните мрежи, каде споделува и приватни моменти со сопругот и децата.

Таа е мајка на две деца, синот Дарин и ќерката Дона.

Заедно со нив таа сподели и фотографија направена на Козјак.

Под објавата се нижеа позитивни коментари, а следбениците најчесто оставија срценца во знак на љубов.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s