(ФОТО) Сандра Африка во танга ужива на снегот во Златибор

Африка ужива во Златибор со пријателите.

Бринетата реши да се фотографира во издание што сигурно ќе привлече внимание.

Така, таа објави фотографии на кои позира во пурпурен костим за капење.

Единственото нешто што го носеше за да се стопли беа топлите црни чизми и капчето.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s