ФОТО: Антониа Гиговска во кратки панталони ужива на снегот

Антониа Гиговска на својот инстаграм – профил објави фотографии како ужива на снегот.

Антониа е облечена во син едноделен комплет, очила за скијање и „moon“ чизми, а интересното е што комплетот е со кратки ногавици, но сонцето и љубовта се тука да ја стоплат нашата млада пејачка.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s