(ФОТО) Возило на Брако го чистеше дворот пред Белата куќа во Вашингтон пред денешната инаугурација на Џо Бајден

Велес повторно се замеша во американските избори. Но, овој пат, за среќа, не со лажни вести. Велес денеска и покажа на најмоќната држава во светот дека е град на иноватори, кои можат да се пофалат со своите производи и на пазар како што е американскиот.

Во подготовките на Белата куќа за денешната инаугурација на новиот американски претседател Џо Бајден, дворот на американските претседатели се чистеше со возило на Green Mаchines, кое е дел од гамата на производи на велешки Брако. Ова е доказ за квалитеот на овие производи, кои се заштите знак на Green Machines, компанијата чиј сопственик е велешкиот гигант.

Возилото на Green Machines се најде на фотографија која илустрира текст посветен на подготовката на денешната инаугурација на новиот американски претседтел Џо Бајден, кој го објави престижниот Politico.

На следниот линк можете да ја погледнете оригиналната објава на Politico:

https://www.politico.com/news/magazine/2021/01/20/last-days-of-donald-trump-459751?fbclid=IwAR0m8RndBFQ3m3tVjkINzl8WdzbdwJ-sisCYG97XPW-p5lWTJ2MdydBIsow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s