(ВИДЕО) Шварценегер се вакцинираше против корона вирус

Шварценегер се вакцинираше во автомобил.

„Денес беше добар ден. Никогаш не сум бил посреќен чекајќи во ред. Ако ги исполнувате условите, придружете ми се и пријавете се за да ја добиете вакцината. Дојдете со мене ако сакате да живете!“, напиша Шварценегер на Твитер.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s