(ФОТО) Деми Роуз го „запали“ Инстаграм, позираше во најминијатурното бикини

Британската манекенка Деми Роуз повторно го „запали“ Инстаграм.

Таа на својот Инстаграм профил објави фотографија на која позира во најминијатурното бикини. Нејзинте атрибути се во преден план на фотографијата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s