Со парите за новогодишно украсување општина Чаир купи две амбулантни возила за Итната помош во Скопје

Филипче “Со парите за новогодишно украсување општина Чаир купи две амбулантни возила за Итната помош во Скопје. 🙏 Се заблагодарувам на градоначалникот Висар Ганиу за високата општествена одговорност и свесноста во работењето. Ова е значајна донација, во еден сериозен сегмент во целокупниот здравствен систем, кој во континуитет го надградуваме. Возниот парк повеќе од 3/4 целосно го обновивме, со набавката од Министерството за здравство и од донациите кои пристигнаа во изминатиот период.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s