Град Скопје го седна Сандерс на новите клупички – Нелоски се пофали дека ги „фатил“ со фотошоп

Во цел свет Берни Сандерс е број еден за мемиња, но и тоа беше причина за власта и опозицијата кај нас да најдат замерка. Голем број на познати личности и институции во цел свет направија мемиња со Сандерс, па истото го стори и Град Скопје, кои при објавата за поставени нови клупички, на истите го оставија да седи и Берни.

Оваа објава доби голем публицитет на социјалните мрежи, а повеќемина коментираат како истата им се допаднала, додека пак има и такви кои веруваат дека не е сериозен овој потег и не требало да биде реализиран.

Најдалеку од опозицијата во критика отиде Владимир Нелоски, кој најави да се намали со фотошоп, делувајќи како да ги „фатил“ неспремни, иако е јасно дека ова е направено и повеќе од намерно.

Дали Нелоски „падна“ на маркетинг финтата од Град Скопје или пак не, останува вие самите да пресудите.

-Нека ги извести некој Град Скопје дека Берни Сандерс не е во Скопје, во Вашингтон е! Ало бруки едни намалете со фотошопот! – пишува Нелоски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s