(ФОТО) Антониа во „жешка поза“ за дваесетиот роденден

Откако ослабе 19 килограми и драстично со промени изгледот, младата пејачка Антониа Гиговска се почесто е активна на својот Инстаграм профил.

Меѓу нејзините најнови објави се најдоа токму фотографии по повод нејзиниот 20-ти роденден.
Младата пејачка се одлучи за елеганто-спортска црна комбинација, во која доминираше длабокото деколте без градник, а во фокусот пак се издвои секси позата каде клечи со раширени нозе.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s