(ФОТО) Нивес со „жешка“ фотографија се потсети на летото!

Хрватската старлета, пејачка, и актерка Нивес Целзиус се почесто знае како да ги „запали“ своите следбеници на Инстаграм, со провокативни фотографии.

Иако само што помина јануари, на Нивес веќе и недостига летото па сподели разголена фотографија, најверојатно се работио за постара фотка па напиша:

„Сакам сонце, лето и високи целзиусови“ напиша Нивес.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s