Тијана за својот роденден со нов сингл!

Пејачката Тијана Дапчевиќ, вчера, 3 февруари, го прослави својот 45-ти роденден и по тој повод реши да ги почести фановите со нова песна.

„Слепа љубав“ е насловот на новиот сингл.

Автор на музиката е Срѓан Лазиќ, кој заедно со Дејан Ивановиќ  го напишаа и текстот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s