(ФОТО) Сандра Африка изненади со нов имиџ, фановите воодушевени

Пејачката Сандра Продановиќ, која во јавноста е позната како Сандра Африка ги изненади фановите со својата промена на имиџот.

Пејачката веќе подолго време е привлечна бринета, а сега реши да се смени.

Сандра ја посети фризерката и ја смени бојата на косата.

Таа сподели фотографии на Инстаграм и ги изненади своите следбеници.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s