(ФОТОГАЛЕРИЈА) Копија на легендата – Вака изгледа „Мерлин Монро“ на денешницата!

Јасмин Чисвел е убавица која ја сметаат за двојничка на легендарната Мерлин Монро.
Интересот на Јасмин за Мерилин Монро почнал откако таа и нејзиниот сегашен сопруг Маверик се преселиле во еден од домовите на Мерилин.
На фотографиите споделени на нејзиниот Инстаграм профил повеќе од очигледна е сличноста во изгледот и стилот со Мерлин.
Јасмин исто така обожува винтиџ стил, има иста фризура, слични црти на лицето и позира во слични пози со безвременската икона.
Погледнете ги фотографиите и проценете колку е успешна двојничката на Мерлин Монро:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s