(ФОТО) Зрачи од елеганција: Нина Бадриќ во стилот на Моника Белучи

Хрватската пејачка Нина Бадриќ (48) на својот Инстаграм профил објави нова црно-бела фотографија, во која позира во необична комбинација облека и напиша интересен опис, па многумина се сомневаат дека нејзината нова песна ќе биде објавена наскоро.

Имено, таа ги напишала следниве зборови, и сите ја прашувале дали подготвува нешто ново.

– Ако молчиш, замолчи од љубов. Ако зборуваш, зборувај од љубов – започна таа.

– Ако простиш, прости од љубов. Ако предупредувате, предупредете од љубов – напишала Нина во описот на фотографијата.

По тој повод, пејачката носеше црни панталони со бели линии, црн врв и бели потпетици, a mногумина ја споредуваа со италијанската актерка Моника Белучи, која е една од најубавите жени во светот иако има 56 години, поради сличната убавина на новата фотографија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s