Фото: Раперот Лил Узи Верт си вгради дијамант во челото

Американскиот рапер Лил Узи Верт го исполни ветувањето, си вгради дијамант во челото. Многумина, на социјалните мрежи, се сомневаа дека тоа навистина ќе го направи, но изгледа дека раперот си го одржал зборот, како што може да се забележи по фотографиите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s