(ВИДЕО) Карди Би го шокираше светот со новиот перверзен спот

До каде ќе оди Карди Би по новиот спот кој го објави за песната „Up“ ако овде покажа ама баш се…
Кадри со голотии, мазење со девојки, секси помагала и куп други перверзии се дел од нејзиното ново видео кое го предизвика вниманието на целиот свет веднаш по неговата премиера, а до сега е прегледано над 22 милиони пати на Јутјуб.
Нема потреба да го коментираме, едноставно погледнете го и пресудете сами…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s