(ВИДЕО) Слушнете ја досега необјавената песна од Влатко Илиевски „Со тебе најдов среќа“

По иницијатива на таткото на Влатко Илиевски, Драган Илиевски – Вршац, беше промовирана досега необјавена песна, „Со тебе најдов среќа“.

Влатко Илиевски почина на 6-ти јули 2018-та, на само 33-годишна возраст и остави многу луѓе зад себе, скршени од болка.

Неговиот татко, Драган Илиевски – Вршац, најави дека се подготвува албум со песни кои ги отпеал Влатко, но досега не биле објавени.

Како најава за тој албум е песната „Со тебе најдов среќа“, која беше промовирана на 7-ми февруари 2021, а видео записот, монтиран од Дејан Таневски, е објавен на Фејсбук Фан страната на Влатко.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s