Мухамед Зекири- Баба Венка има 91 година и го ажурираше членството во СДСМ

Зекири на Фејсбук – Баба Венка има 91 година и живее во Чаир. Од неа доаѓаат најдобрите лекции за соживот, зошто таа поинаку и не знае. Да почитуваш за да те почитуваат, вели Баба Венка. Таа денеска го ажурираше своето членство во СДСМ и убедена е дека тоа е единствената партија којашто гради држава со еднакви можности за сите. Социјалдемократското семејство расте, демократските вредности се негуваат, а за тоа придонесуваат и младите и најстарите членови на СДСМ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s