Венко Филипче – Најстарата зграда на Интерни клиники после 70 години доби комплетно нов лик!

Венко Филипче – “Најстарата зграда на Интерни клиники после 70 години доби комплетно нов лик! Интернистичкиот блок го реновиравме независно што работеше во полн капацитет со КОВИД пациенти. Со намалувањето на бројот на ковид позитивни болни кои бараат болничка нега и терапија, дел од ковид центрите ги затворија и тие продолжија со нормалната динамика на работа. На состанокот директорите од интерно изразија задоволство дека имаат нормални услови за работа, а пациентите достоен третман до лекување.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s