Состојба со времето во Македонија до 16 часот

13.02.2021 ВИСИНА НА СНЕЖНА ПОКРИВКА во 16 часот (во см)44 Попова Шапка, 13 Маврови Анови, 9 Претор, 7 Охрид, 6 Битола, 5 Пожаране, 4 Штип, 3 Тетово, Берово, Ѓуриште, Тополчани, 2 Прилеп, К.Паланка.МАКСИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ-14 Попова Шапка, -12 Маврово, -8 Берово, -6 Прилеп, Крива Паланка, -5 Охрид, Тетово, Штип, -4 Скопје, Битола, -3 Демир Капија, -2 Струмица, Гевгелија, 0 Претор.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s