Со фотографија на Дамјан Манчевски од пред четири години се шири лажна вест дека е од вечерва

Одредени портали креираат лажна вест со објавување на фотографија од Дамјан Манчевски од пред четири години каде ги критикува градските служби за неисчистениот снег, притоа ја престставуваат како да е од вечерва

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s