АРМ достави хуманитарни пакети за жителите на завеаните планинските села Шашаварлија и Почивало, Штипско

АРМ достави хуманитарни пакети за жителите на планинските села Шашаварлија и Почивало, Штипско, до кои поради завеаниот пат не може да се стигне со друг вид возила освен со оние на армијата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s