Воен-медицински персонал на АРМ се вакцинираше во Норвешка пред да замине за Авганистан

Шеќеринска “Нашиот воено-медицински тим кој е на подготовки во Норвешка пред заминувањето во Авганистан, денес ја прими првата доза вакцина против Ковид- 19. Вакцина прими и медицинската единица од норвешката армија со кои ќе бидат заедно во мировната НАТО операција “Одлучна поддршка””.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s