(ВИДЕО) Хали Бери танцува топлес на тераса со своето момче

Холивудската актерка Хали Бери (54) често позира во разголени изданија, а овој викенд на својата тераса со своето ново момче Ван Хант повторно го направила тоа.

„Со тебе е поедноставно“, напишала Хали во описот на видеото на кое што топлес танцува со своето момче.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s