(ФОТО) Кралица на бикините: Селма Хајек во заводливо издание

За неа годините се само бројка. Актерката Селма Хајек отсекогаш блеска со својата убавина, а во преден план често ги става бујните облини.

Нејзините изданија во бикини таа често ги објавува на социјалната мрежа Инстаграм, што без исклучок, секој пат го предизвикува ентузијазмот кај фановите.

Иако е во шестата деценија од животот, Селма успева да ја одржи одличната форма, а нејзините бујни гради, според коментарите на обожавателите, изгледаат исто како и на почетокот на нејзината кариера.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s