(ВИДЕО) Весна Џогани го привлече вниманието на фановите со жежок танц во секси ноќница

Пејачката и танчерка Весна Џогани беше меѓу првите јавни личности во Србија што го откри Тик Ток и оттогаш редовно снимаше клипчиња за оваа апликација.

Таа сега сподели видео од танцување со популарни хитови, а сите го забележаа провокативниот сатенски фустан.

Имено, додека танцуваше Весна носеше розов фустан што особено ја истакнуваше нејзината совршена фигура.

Иако се обиде со џемпер дискретно да го скрие деколтето и градите кои беа јасно видливи, сепак не можеше да го стори тоа, па тој цело време паѓаше од левото рамо.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s