Емисја “КОД” – Реконструкција на бегството и појавувањето на Мијалков

Интересниот дел започнува во 14. минута од видеото, а како изгледа неговата хациенда во 23м и 30 секунди од видеото.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s