Златан на култниот италијански фестивал Сан Ремо излезе со фолк хитот ,,Јутро је” (ВИДЕО)

Златан Ибрахимовиќ беше вистински хит синоќа како ко-водител на далеку познатиот италијански музички фестивал „Сан Ремо“.

Уште со самото појавување на сцената стартуваше неговото шоу. Како никој друг. Ибрахимовиќ беше најавен испратен со звуците на народниот хит на Нада Топчагиќ, „Утро е“, кој и претходно во неколку наврати Златан го постираше на своите социјални мрежи…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s