(ВИДЕО) Ова е песната со која „Hurricane“ ќе ја претставуваат Србија на Евровизија 2021

Групата „Hurricane“ годинава ќе ја претставува Србија на „Евровизија“. Трите членки во Ротердам ќе се претстават со „Loco Loco“, а песната предмалку беше промовирана.

Таа е дело на Немања Антониќ, текстот го напиша Сања Вучиќ, една од девојките од групата, а покрај Антониќ на аранжманот работеше и нашиот композитор Дарко Димитров.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s