(ФОТО) Емили Ратајковски позира потполно гола пред породување

Манекенката Емили Ратајковски наскоро ќе стане мајка за првпат, а бременоста не ја спречи да продолжи да објавува голи фотографии.

Таа позираше целосно гола истакнувајќи го трудничкиот стомак

Манекенката Емили Ратајковски иако во 36-та недела од бременоста, на Инстаграм објави серија фотографии каде позира потполно гола.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s