(ВИДЕО) Дац и Александар заедно со пријателите со музички подарок „8 минути за 8.Март“

Познатото музичко дуо Дац и Александар кои во текот на пендемијата ги забавуваат своите фанови он-лајн овој пат приредија оригинален музички подарок за жените по повод 8. Март.

„Ние секојдневно подаруваме љубов…
А денес, нека бидат тоа 8 минути за 8 март…
Малку внимание за сите жени, од Дац и Александар и нашите пријатели ❤️
Среќен 8 март ❤️“ – велат тие.

– Жената се слави 365 дена, не само на 8 март ❤️ Порано се пееја серенади под пенџер, а сега дојде време да се пее само преку Zoom или Skype.. – стои во нивната објава.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s