Сопругата на претседателот Пендаровски,Елизабета прими вакцина против Ковид-19

Сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска денеска прими вакцина против Ковид-19.

Ѓоргиевска веста ја сподели на социјалните мрежи а објави и неколку фотографии.

-Детска и превентивна стоматологија-вакцинирани!- напиша таа во описот на споделените фотографии.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s