Се породи Емили Ратајковски и го објави името на бебето (ФОТО)

Манекенката Емили Ратајковски стана мајка и на Инстаграм објави фотографија на која го дои бебето и напиша дека бебето е родено на 8 март оваа година.

“Силвестер Аполо Бер дојде на нашата планета. Тоа се случи на 8 март 2021 година, на најнереалното и најубавото утро во мојот живот”, напишала Емили.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s