40 годишнина од формирањето на Тигрите – Утре директен пренос на Канал 5

Утре ја одбележуваме 40 годишнината од формирањето на Специјална антитерористичка единица-Тигар.Следете го директниот пренос со почеток во 11 часот, Канал 5 телевизија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s