Филмско видео по повод јубилејот 40 години од формирањето на Тигрите

ОВА НЕ Е АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ…Денес се одбележува јубилејот 40 години од формирањето и континуирано функционирање на Специјалната антитерористичка единица-Тигар

ЦЕЛОСНОТ ВИДЕО ОД 10 МИНУТИ НА ПРОФИЛОТ НА МИНИСТЕРОТ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s