Излезе „Девојка“ – нов сингл на Д.Н.О

По подолго време, групата Д.Н.О издаде нов сингл. Текстот и музиката на песната „Девојка“ се на Владимир Поп-Христов, во изведбата гостува Михаил Парушев на тапани, а миксот е направен во студиото „Спална соба“.

-Со поддршка на студиото „Алшар“, каде ги снимивме тапаните, создадовме една симпатична песничка. Додека трае ова време-невреме и додека сме вака во залет, ќе се обидеме да снимиме уште неколку вакви убави песни – најавуваат од Д.Н.О.

„Девојка“ го има специфичниот призвук што го негува алтернативната поо-рок група Д.Н.О. Песната можете да ја слушнете на линкот:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s