Демант од бодигардот на Зоран Заев, Сашко Салин:

Немам ништо со инцидентот во Струмица, се работи за пресметка меѓу 20 лица кои нападнале казино со стапови
Во врска насловите и шпекулациите пласирани од некој портали, дека сум вмешан во тепање на лице одговорно тврдам дека не сум бил дел од таквите случувања
Попатно распрашувајки се за настанот добив информации дека “нападнатите лица ” на видео снимката не биле само двајца туку биле 20-есетина души од с. Баница .
Истите претходно извршиле напад на вработени во казино со дрвја камења и ладно оружје

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s