Ексклузивецот на Урбан Рекордс, младата секогаш интересна, Луна, ја промовираше новата песна “Bon Voyage”

Ексклузивецот на Урбан Рекордс, младата секогаш интересна, оргинална и преубава Луна, во официјалниот YouTube канал на продукцијата ја промовираше новата песна “Bon Voyage” заедно со видеоспот. Видео спотот е снимен во Скопје на неколку локации, а е во реализација на Луна која се потпишува како режисер на истиот. Камера Били Д, додека истиот го монтираше Никола Наумовски.

Овој пат, зад музиката и текстот стои Луна, аранжманот го подготви Блек Роуз, додека пак миксот и мастерингот е дело на Иван Јованов – Ивајо. A за што поточно станува збор, со задоволство ви препорачуваме подолу да погледнете:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s