Ефтов до дијаспората …ВИЕ МОЖЕ ДА ВНЕСЕТЕ ГРЕШЕН МАТИЧЕН БРОЈ АМА НЕМА ДА СЕ БРОИТЕ…

Ефтов до дијаспората …ВИЕ МОЖЕ ДА ВНЕСЕТЕ ГРЕШЕН МАТИЧЕН БРОЈ АМА НЕМА ДА СЕ БРОИТЕ… ТАКА Е НАПРАВЕНА АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ДА НЕ КРЕВАТЕ ВРЕВА ПО ФЕЈСБУК ДЕКА ДРЖАВАТА НЕ ВИ ДОЗВОЛУВА ДА СЕ ПОПИШЕТЕ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s