(ВИДЕО) Барбара Ракичевиќ, ќерката на Мелита, го објави својот нов спот за „Доволно зрел“

Ќерката на поранешната водителка Мелита Ракичевиќ, Барбара, сними втор спот кој тукушто е лансиран.

Новата песна на младата убавица се вика „Доволно зрел“, а Барбара во него покажува дека е доволно зрела посериозно да заплива во музичките води.

Композицијата, текстот, аранжманот и продукцијата се на Александар Тарабунов, а режијата на Зоран Зонде Стојановски.

Barbara Rakicevic – Dovolno zrel (Official Video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s